Arrangementen

FF weg arrangement

Ff weg arrangement

Even er tussenuit naar een omgeving waarin u zich zal bevinden in een oase van groen en rust. Daarvoor hebben wij een arrangement waarbij u wordt ontvangen met een glas bubbels, aansluitend een 3-gangen diner krijgt geserveerd in ons restaurant en ‘s avonds kunt uitbuiken op een van onze hotelkamers.

De kosten van dit arrangement zijn als volgt: €109,50 per persoon op basis van 2-persoons gebruik. €159,- voor 1 persoon op een 2-persoons kamer.

Wilt u reserveren voor het FF weg arrangement? Klik op de onderstaande button.

Weekend arrangement

Weekend arrangementOntsnap aan de dagelijkse sleur door een weekend er tussenuit te gaan. Arriveer op vrijdag, geniet 3 dagen van de bosrijke omgeving en de nabijgelegen dorpen en/of steden en sluit iedere avond af met een 3-gangen diner in ons restaurant. Na de overnachting op een van onze standaard 2-persoons kamers schuift u ’s ochtends fijn aan bij het ontbijt. Maandagochtend bent u compleet opgeladen om weer een nieuwe week te beginnen.

De kosten van dit arrangement zijn als volgt: €289,- per persoon op basis van 2-persoons gebruik. €349,- voor 1 persoon op een 2-persoons kamer.

Wilt u reserveren voor het Weekend arrangement? Klik op de onderstaande button.

Midweek arrangement

Midweek arrangementToe aan een mini vakantie in eigen land? Dan is het midweek arrangement een perfect arrangement voor u. Arriveer op maandag bij ons op de Motte en bied uzelf vervolgens de mogelijkheid om 5 dagen te genieten van de mooie, rustige en gevarieerde omgeving van Het Montferland. Wij serveren u 4 avonden een afwisselend 3-gangen diner waarna u fijn kunt overnachten in een van onze standaard 2-persoons kamers.

De kosten van dit arrangement zijn als volgt: €379,- per persoon op basis van 2-persoons gebruik. €539,- voor 1 persoon op een 2-persoons kamer.

Wilt u reserveren voor het Midweek arrangement? Klik op de onderstaande button.

Culinair arrangement

Culinair arrangementCulinair genieten in ons restaurant door middel van een verfijnd 5-gangen diner in combinatie met een bijpassend wijnarrangement en tafelwater. Als afsluiter krijgt u koffie met bonbons waarna u heerlijk tot rust kunt komen in uw hotelkamer.

De kosten van dit arrangement zijn als volgt: €175,- per persoon op basis van 2-persoons gebruik.

Wilt u reserveren voor het Culinair arrangement? Klik op de onderstaande button.

Wild arrangement 2- en 3-daags

Een van de redenen waarom men graag naar de Achterhoek komt is om in het najaar culinair te genieten van wild gerechten. Van 15 oktober 2024 tot en met 15 januari 2025 kunt u bij ons op de Motte culinair genieten van verfijnde wildgerechten. De herfst doet zijn intrede waardoor onze bosrijke omgeving nu nog meer de moeite waard is om te aanschouwen. Ontdek onze omgeving en schuif daarna aan in ons restaurant waar u een 4-gangen wildmenu geserveerd krijgt.

2-daags wildarrangement

of

3-daags wildarrangement

Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie omtrent dit arrangement. Verwacht: medio mei ’24

Wilt u reserveren voor het Wild arrangement? Klik op de onderstaande button.

Montferland en omstreken

Klik op het plaatje voor een vergroting.

Wilt u reserveren voor het hotel? Klik op de onderstaande button.