Beste gasten van Het Montferland,

Bezorgservice in samenwerking met Villa Copera

De sluiting van de horeca is zeker ook vervelend voor jullie als onze gasten, wij zijn daarom ook zeer verheugd dat Jeroen Fierkens en zijn team van Villa Copera ons voorgestelde ambassadeurschap heeft geaccepteerd.

Wat houdt dit voor jullie in:
Wij gaan per direct het kwalitatieve thuisbezorgservice concept van Villa Copera aanbieden aan jullie. Hiermee versterken wij elkaar en helpen wij Villa Copera om ook de gemeente Montferland te kunnen bedienen. Vele mensen uit onze regio hebben al geïnformeerd naar de mogelijkheden om te bestellen. Met deze samenwerking wordt dit nu mogelijk gemaakt.

Villa Copera biedt een heerlijke 3-gangen proeverij aan voor € 32,50 p.p.. Ook is het mogelijk om de gangen los te bestellen, elke gang is een verzameling van proeverijen.

Uiteraard volgen wij en Villa Copera strikt de richtlijnen van het RIVM. Alle gerechten worden correct bereid, verpakt en bezorgd. Een ieder houdt zich aan de 1,5 meter afstand, zowel in als buiten het bedrijf. Gezien alle maatregelen is afhalen niet mogelijk. Betaling verloopt via IDEAL en/of betaalverzoek, helaas kunnen contante betaling niet worden geaccepteerd.

Bekijk het thuisbezorgd menu