Hotel

Yess, wij mogen weer !!!

Vanaf vrijdag 1 mei 2020 mogen wij onze hotelgasten weer bedienen in ons restaurant of bij mooi weer op het terras. En omdat samen met u feestelijk te vieren hebben wij voor de hele maand mei het volgende arrangement.

Feestelijk ontvangst met een glas bubbels (bij het diner), overnachting inclusief ontbijt en 4 gangen dagmenu voor € 95,-* per persoon per nacht. Reserveren is noodzakelijk en kan alleen via onderstaand email adres of telefoonnummer. Meld bij u reservering dat u graag gebruik wenst te maken van het feestelijk maand arrangement. Direct reserveren

Uiteraard alles volgens de regels van het RIVM. Bij Het Montferland heeft u voldoende ‘’1,5 meter’’ ruimte in het Hotel, Restaurant en op ons Terras. Even er tussen uit en onbezorgd genieten van de rust, natuur en alle culinaire verrassingen van ons keuken team? Reserveer dan snel.

*Dit arrangement is geldig op basis van 2 persoonsgebruik, is inclusief toeristenbelasting en exclusief drank.

Reserveer via email of bel naar een van onze medewerkers.

info@hetmontferland.com

0314 – 65 14 44

 

 

Ons hotel heeft 11 kamers met elk een fantastisch uitzicht! De kamers zijn voorzien van heerlijke bedden, vloer verwarmde badkamer met inloopdouche, toilet & föhn. Alle kamers hebben airco, WiFi, een flatscreen-TV en we verzorgen roomservice.

Inchecken: 14:00 – 22:00 uur
Uitchecken: 07:00 – 11:00 uur
Ontbijt vanaf 07.00 uur tot 10:30 (ma t/m vr). 08:00 tot 10:30 (za & zo)
Rookvrije kamers

  • Standaard tweepersoonskamer: 109 euro
  • Standaard tweepersoonskamer voor eenpersoons gebruik: 97 euro
  • Tweepersoonskamer met dakterras: 124 euro
  • Standaard tweepersoonskamer met dakterras voor eenpersoons gebruik: 112 euro
  • Luxe kamer met bubbelbad voor twee personen: 139 euro
  • Luxe kamer met bubbelbad voor eenpersoons gebruik: 127 euro
  • Standaard eenpersoonskamer: 85 euro

Alle kamerprijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Na een heerlijke nacht begint de dag met een bijzonder ontbijt in Het Montferland. Snel en zakelijk als het moet, uitgebreid en luxueus als het kan. In het weekend met uw partner of gezin, doordeweeks met een collega of relatie. Van ons hoeft u zich niet te haasten, we serveren maandag tot en met vrijdag het ontbijt  van 07:00 tot 10:30 uur en in het weekend van 08:00 tot 10:30. Reserveer uw tafel en kom genieten van een voortreffelijk ontbijt boven op ‘de Motte’.

De omgeving verkennen op de fiets?

Wij verhuren standaard fietsen maar ook elektrische fietsen. Graag tijdig door geven in verband met het reserveren van de fietsen.

Standaard fiets: 12,50 euro

Elektrische fiets: 35 euro

Direct reserveren