Over ons

Welkom bij Het Montferland.

Het Montferland heeft een warme, moderne uitstraling met natuurlijke elementen zodat de omgeving ook weer terug komt in het interieur.

Bij binnenkomst trekt de bar meteen uw aandacht. Neem gerust een glas bubbels of een biertje van de tap!

In de lounge is er voldoende plek voor een heerlijk kopje koffie, smakelijke lunch of een mooi glas wijn. Ook kan de lounge worden gereserveerd voor bijvoorbeeld een feestelijke borrel.

Het Montferland heeft een internationale keuken. De chefkok en zijn keuken team bereiden de ene na de andere culinaire verrassing. In het restaurant kunt u heerlijk dineren met a la carte gerechten, maar we serveren ook verschillende menu’s.

Wanneer het zonnetje tevoorschijn komt is er ook nog de mogelijkheid om op ons royale terras plaats te nemen. Ga dan voor de overheerlijke borrelplank! Allerlei verschillende hapjes en dit onder het genot van een goed glas rosé, wat wilt u nog meer?

Aangezien we een unieke locatie hebben is het zeer geschikt om uw bruiloft, jubileum of personeelsfeest te vieren. Ook vergaderen is een mogelijkheid.

Overnachten kan in ons hotel, deze beschikt over 11 kamers en zijn van alle gemakken voorzien. Wilt u er even tussenuit, even weg van de drukte, kom heerlijk tot rust bij Het Montferland.

Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Heeft u een bijzondere wens geef het gerust door, wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel voor een reservering of voor het bespreken van uw wensen.

Wij kijken uit naar uw komst!

Namens team Het Montferland

 

Direct reserveren